دوره 8، شماره 3 - ( 1390 )                   جلد 8 شماره 3 صفحات 0-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Aligol M, Amanollahi A, Farshad A. Citation and quantitative analysis for articles of scientific- research journal of “SALAMAT KAR- E- IRAN”, Tehran University of Medical Sciences. ioh 2011; 8 (3) :1-0
URL: http://ioh.iums.ac.ir/article-1-517-fa.html
علی گل مهدی، امان اللهی علیرضا، فرشاد علی اصغر. تحلیل استنادی و کمی مقالات فصلنامۀ علمی - پژوهشی سلامت کار ایران، دانشگاه علوم پزشکی تهران. سلامت كار ايران. 1390; 8 (3) :1-0

URL: http://ioh.iums.ac.ir/article-1-517-fa.html


کمیته پژوهشی دانشجوی، دانشگاه علوم پزشکی تهران ، amanollahi.a@gmail.com
چکیده:   (14355 مشاهده)

  زمینه و هدف: امروزه انجام پژوهش بر روی مجلات امری معمول است. بنابراین در این مطالعه برای اوّلین بار به بررسی جنبه های کمّی و تحلیل استنادی مقالات مجله علمی – پژوهشی سلامت کار ایران پرداخته می شود.

  روش بررسی: این پژوهش از نوع توصیفی و به روش مقطعی انجام گرفته است. جامعه این پژوهش شامل مقالات کلیه شمارگان که دارای رتبه علمی پژوهشی ( دارای 12 شماره با 106 مقاله ) می باشد است. ابزار گردآوری اطّلاعات در این پژوهش چک لیست طراحی شده، و مشاهده می باشد که داده ها با مراجعه به اصل مدرک انجام گرفته است. داده های استخراج شده با استفاده از نرم افزار آماری مایکروسافت Excel 2010 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

  یافته ها: نتایج حاصل از بررسی نشان داد که بیشترین نوع از مطالعات انجام شده در مجله سلامت کار ایران از نوع توصیفی – مقطعی می باشند؛ همچنین موضوعی که به آن بیشتر پرداخته شده ارگونومی است. روش سرشماری بیشترین میزان را در میان سایر روشهای نمونه گیری داشت. به منابع انگلیسی بیشتر ارجاع شده است و مردان نزدیک به پنج برابر زنان در انجام مطالعات شرکت داشته اند. میزان مشارکت گروهی نیز 62/0 به دست آمد.

  نتیجه گیری: توزیع مناسبی میان موضوع مقالات برقرار نمی باشد. بیشتر ارجاعات به مقالات انگلیسی زبان می باشد که به دلیل کمبود منابع فارسی یا ضعف سیستم جامع نمایه سازی این منابع است. با توجه به اینکه مطالعات انجام گرفته بیشتر از نوع مشاهده ای است و از طرفی در این رشته می توان مطالعات مداخله ای و سطح بالای زیادی انجام داد، لازم است که شرایط و امکانات پژوهشی لازم برای انجام این نوع تحقیقات فراهم گردد.

 

متن کامل [PDF 423 kb]   (4324 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي |
دریافت: 1390/6/28 | انتشار: 1390/9/24

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله سلامت کار ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Iran Occupational Health

Designed & Developed by : Yektaweb