دوره 2، شماره 1 - ( 1384 )
جلد 2 شماره 1 صفحات 27-24
|
برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی های آلودگی انگلی روده در کارکنان مراکز تهیه و توزیع غذایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایلام در سال 1380
فرزاد شیدفر
*
،
ماشاءاله عقیلی نژاد
،
راضی ناصری فرد
،
Farzad_shidfar@yahoo.com
چکیده:
(11695 مشاهده)
برای دریافت متن کامل مقاله اینجا را کلیک کنید
واژههای کلیدی:
انگلهای روده ای
،
کارکنان واحدهای غذایی
،
بهداشت محیط
،
بهداشت غذا
نوع مطالعه:
پژوهشي
| موضوع مقاله:
ارگونومی
دریافت: 1387/12/17 | انتشار: 1384/7/23
بازنشر اطلاعات
این مقاله تحت شرایط
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
قابل بازنشر است.