دوره 3، شماره 2 - ( پاييز و زمستان(3و4 ) 1385 )                   جلد 3 شماره 2 صفحات 8-0 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Golmohammad R, Hassani M, Zamanparvar A, Oliaei M, Aliabadi M, Mahdavi S. Comparing the Heat Stress Index of HSI and WBGT in BakeryWorkplaces in Hamadan. ioh. 2006; 3 (2) :8-0
URL: http://ioh.iums.ac.ir/article-1-478-fa.html
گلمحمدی رستم، حسنی مجتبی، زمانپرور علیرضا، علیایی محمد، علی آبادی محسن، مهدوی سکینه. مقایسه شاخص های استرس گرمایی HIS و WBGT در نانوایی های ماشینی شهر همدان. سلامت كار ايران. 1385; 3 (2) :8-0

URL: http://ioh.iums.ac.ir/article-1-478-fa.html


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان
چکیده:   (5474 مشاهده)

چکیده

واژه‌های کلیدی: استرس گرمایی، HIS و WBGT
متن کامل [PDF 295 kb]   (1458 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: ارزیابی و مدیریت ریسک
دریافت: ۱۳۹۰/۵/۱۹

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله سلامت کار ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Iran Occupational Health

Designed & Developed by : Yektaweb