دوره 3، شماره 2 - ( 1385 )                   جلد 3 شماره 2 صفحات 0-8 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Golmohammad R, Hassani M, Zamanparvar A, Oliaei M, Aliabadi M, Mahdavi S. Comparing the Heat Stress Index of HSI and WBGT in BakeryWorkplaces in Hamadan. ioh 2006; 3 (2) :8-0
URL: http://ioh.iums.ac.ir/article-1-478-fa.html
گلمحمدی رستم، حسنی مجتبی، زمانپرور علیرضا، علیایی محمد، علی آبادی محسن، مهدوی سکینه. مقایسه شاخص های استرس گرمایی HIS و WBGT در نانوایی های ماشینی شهر همدان. سلامت كار ايران. 1385; 3 (2) :8-0

URL: http://ioh.iums.ac.ir/article-1-478-fa.html


دانشگاه علوم پزشکی همدان
چکیده:   (9020 مشاهده)

چکیده

واژه‌های کلیدی: استرس گرمایی، HIS و WBGT
متن کامل [PDF 295 kb]   (4940 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: ارزیابی و مدیریت ریسک
دریافت: 1390/5/19 | انتشار: 1385/7/23

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله سلامت کار ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Iran Occupational Health

Designed & Developed by : Yektaweb